Close

2014-06-06

Rimtų posėdžių vaisiai – džiaugsmingi renginiai jaunimui

10255440_775492979130087_59019751_nBirželio 3 d., antradienį, įvyko Griškabūdyje Jaunimo pastoracinės tarybos posėdis, kuriame aptarta:

*Sekminės Kryžių šventovėje. Seminare dalyvausiantys jaunimo vadovai ir lyderiai šeštadienį semsis išminties iš kun. Alessandro Bareli SDB, o sekmadienį iš Artūro Lukaševičiaus. Taip pat susipažins iš arčiau su Lietuvos jaunimo dienų 2015 „Kur jūsų lobis, ten ir jūsų širdis“ (Lk 12, 34) pasiruošimo etapais; Kryžių šventovėje melsis kartu su Sutvirtinimo sakramentą priimančiais jaunuoliais.

*Jaunimo dienos: Veisiejuose birželio 28 ir Marijampolėje liepos 12.

Mielas jaunuoli, labai lauksime Tavęs

šiose dienose. Jau suplanuoti įdomiausi, aktualūs teminiai užsiėmimai gyvenimiškais klausimais. Tai puiki proga susipažinti su jaunimu iš kitų miestų ir kaimelių, plėsti akiratį ir švęsti šv. Mišias gausiame bendraamžių būryje. Taip pat lauks gardi vakarienė ir nuotaikingas vakaro koncertas su kviestine grupe. Atvažiuok  pabendrauti su bendraamžiais, susirasti naujų draugų, tikrai nuotaikingai ir produktyviai praleisti vasaros dieną. 🙂

 

*Ministrantų stovykla „ŽODIS“ 2014. Jaunimo pastoracinei tarybai pristatytas naujasis ministrantų, adoruotojų ir giedotojų stovyklos vyr. vadovas Stasys Zelenekas. Pakomentuota pasirengimo stovyklai eiga ir likę nudirbti darbai.

Vilkaviškio vyskupijos Jaunimo centro informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *