Close

2014-09-19

Vilkaviškio vyskupijos Jaunimo sielovados tarybos posėdis

Rugsėjo 16 d., antradienį, įvyko Vilkaviškio vyskupijos Jaunimo sielovados tarybos posėdis. Jo metu Vilkaviškio vyskupas Rimantas Norvila ir Jaunimo centro direktorius kun. Jonas Cikana pristatė naujuosius tarybos narius, peržiūrėtas metų planas: aptarti įgyvendinti, peržvelgti planuojami renginiai.

Svarbiausiems klausimams aptarti – Lietuvos jaunimo dienos 2015 Alytuje, chorų festivalis „Pakilk ir šviesk, Dievo Bažnyčia!“, Jaunimo sielovados forumas – skirta nemažai posėdžio laiko. Džiugu, kad tarybos nariams rūpi kaip vyksta pasiruošimo darbai, kad jie siūlo savo idėjas ir realią pagalbą ten, kur jos reikia. Taip pat aptarta: artėjanti Sniego gniūžtės stovykla, skautų planuojamos stovyklos.

Džiugiai sutikta ir aptarta iš Jaunimo centro savanorių kilusi iniciatyva – nuolatinės VVJC savanorių grupės formavimas ir palaikymas. Gavę Jaunimo sielovados tarybos pritarimą – kimbame į darbus [sekite informaciją! 😉 ] ir tikimės jau netrukus pradėti formuoti komandą.

Galiausiai aptarti klausimai kuriuos atsivežė tarybos nariai. Vienas jų – miuziklas „Don Bosko“ į kurį maloniai kviečiame! Plačiau: http://vilkaviskis.lcn.lt/naujienos/,888

VVJC komanda

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *