Close

2014-11-28

Vilkaviškio vyskupijos jaunimo sielovados tarybos posėdis

DSC01761Posėdį pradėjome Lietuvos jaunimo dienų (toliau LJD), kurios vyks Alytuje 2015 birželio 27-28 dienomis, malda. Paprašę Dievo palaiminimo ir Šventojo popiežiaus Jono Pauliaus II-ojo užtarimo energingai ėmėmės darbuotis. Pirmiausia susipažinome su Modesta Paklonskaite – ji darbuosis Alytuje padėdama įgyvendinti užsibrėžtus tikslus.

Aptarta LJD pasiruošimo programa, pasidžiaugta, kad jau yra besiruošiančių grupių. Nuspręsta sudaryti grafiką – kaip LJD pasiruošimo programą ir žinią apie LJD skleisti vyskupijos parapijose ir mokyklose.  Taip pat sudaryta darbinė grupė, kuri organizuos misijas Alytaus mieste.

DSC01760 (1)Taip pat aptarėme kaip VVJC komandai sekėsi Jaunimo sielovados forume, vyskupijos bažnytinių chorų festivalyje, „Sniego gniūžtės“ stovykloje, Šiuolaikinės krikščioniškos muzikos „Sielos“ festivalyje. Pateikti idėjos ir pasiūlymai veiklos vystymui ir tobulinimui.

Taigi, daug darbų prieš akis. Pasimelskite už mus, o mes darbuodamiesi melsimės už Jus. 🙂 Ir jeigu norite ruoštis LJD, bet dar neturite programos – drąsiai kreipkitės į VVJC. Galite skambinti telefonu 8 671 88 763 arba el. paštu jaunimo.vvjc@gmail.com. Labai Jūsų laukiame ir drąsiname. 😉

VVJC komanda

P. S. Ačiū kun. Jonui už įamžintas akimirkas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *