Close

2015-01-23

Posėdis po posėdžio… O juose – apie Lietuvos jaunimo dienas!

2015-01-19-ljd-2015-logotipasKiekvieną kartą, kuomet sprendžiami svarbūs klausimai, renkamasi posėdžiams. Posėdžių metu – ne tik sėdim (tai galėtų pasirodyti pasyvus veiksmas), tačiau iš tiesų posėdžio metu – daug ir drąsiai diskutuojama, pateikiami pasiūlymai, priimami sprendimai.

Susirinkusi Vilkaviškio vyskupijos Jaunimo sielovados taryba aktyviai diskutavo apie Lietuvos jaunimo dienų (toliau – LJD) viešinimą mūsų vyskupijoje. Neužtenka vien el. puslapio: www.jaunimodienos.lt/ljd2015. Reikia lankyti mokyklų bendruomenes, kalbėtis apie LJD su tėvais; dalinti skrajutes, lipdukus. Taigi to link ir judama. Kas nori, kad apsilankytume? Kas nori skrajutės, lipduko? 🙂 Kreipkitės! Su malonumu Jums padėsime. 🙂

Taip pat sudalyvauta Lietuvos jaunimo pastoracinės tarybos posėdyje. Jame pasidžiaugta aktyvia savanorių registracija, aptartos LJD programos dalys, pasidalinta kaip sekėsi LJD choro atrankose. Džiugu jausti laiminančią Dievo ranką. Dėkojame kiekvienam prisidedančiam prie LJD organizavimo malda ir auka. Būkit palaiminti!

VVJC komanda

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *