Close

2015-04-17

Kviečiame registruotis Lietuvos jaunimo dienoms! [Atmintinė]

Mieli Lietuvos jaunimo dienų pasiruošimo grupelių vadovai!

Dėkojame Jums už jaunosios kartos evangelizavimą, gyvą tikėjimo liudijimą ir jaunimo ruošimą artėjančioms LJD. Jūsų įnašas – nepakartojamas ir įkvepiantis savanorystės pavyzdys.
LJD komanda Jūsų nekantriai laukia, už Jus meldžiasi ir intensyviai ruošiasi LJD Alytuje. Liko ne tiek ir daug iki birželio 27–28 d., todėl maloniai Jus kviečiame registruotis. Visa būtina informacija pateikiama žemiau:

Registracijos laikas ir dalyvio įnašas-auka:
Nuo balandžio 1 d. iki balandžio 30 d. – 5 €. Pinigus būtina pervesti iki balandžio pabaigos. Pinigus pervedant vėliau, reikės mokėti 7 €.

Registruojantis nuo gegužės 1 d. iki gegužės 31 d. – 7 €.
Pervedus pinigus, auka negrąžinama.

Dalyvių amžius: 14–35 metai.

Registracijos forma

JAUNIMO GRUPIŲ VADOVAMS:

Grupės vadovas gali būti tik pilnametis asmuo.

Atvykstant į Lietuvos jaunimo dienas, kartu su savimi atsivežkite reikalingus dokumentus (dalyvių anketas su nepilnamečių tėvų sutikimais ir grupės sąrašo formą). Parsisiųsti galite čia: LJD_dalyvio_anketa_tevu_sutikimas ir LJD_registracija_dalyviu_sarasas.

Svarbu! Atvykstant su grupe, 15 nepilnamečių turi turėti vieną atsakingą lydintį pilnametį asmenį.

REGISTRUOJANTIS ASMENIŠKAI:

Pildykite tą pačią registracijos formą, kaip ir grupių vadovai, tik atminkite, jog asmeniškai registruotis gali tik pilnamečiai, gyvenantys užsienyje arba neturintys galimybės ruoštis LJD su grupe.

Kilus klausimams, kviečiame kreiptis į Vilkaviškio vyskupijos Jaunimo centrą el. paštu jaunimo.vvjc@gmail.com arba tel. nr. +370 671 887 63.

FOR FOREIGNERS:

If you want to register and participate in the Lithuanian Youth Days, please write us an e-mail: registracijaljd@gmail.com.

Iki susitikimo Alytuje birželio 27–28 dienomis!

Maldoje už jus –
Vilkaviškio vyskupijos Jaunimo centro komanda

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *