Close

2015-05-29

„Sniego gniūžtės“ veiklos gegužės mėnesį

Be kassavaitinių susitikimų bei Lietuvos krikščioniškojo jaunimo blaivybės sąjungos „Žingsnis“ pirmininko Laurynas Ginkaus ir International Snowball Inc. atstovo iš Jungtinių Amerikos Valstijų – Jack Irwin viešnagės, Marijampolės „Sniego gniūžtės“ komanda nuveikė dar štai ką:

sgsgGegužės 20 d. Marijampolės „Sniego gniūžtės“ skyrius antrą kartą kvietė visus į „Auksinės gniūžtės“ protmūšį. Šį kartą protmūšis vyko „Midaus rage“. Antrasis protmūšis taip pat sulaukė didelio susidomėjimo kaip ir pirmasis. Klausimų buvo visokių: susijusių su muzika, šalimis, istorija ar aktoriais. Komandų buvo netgi 10! Trečiąją vietą laimėjo komanda XYZ, antrąją vietą – „o jei paprastai, mes skautai“ ir pirmąją vietą „Priviet, Andrej“. Visi prizinių vietų laimėtojai buvo apdovanoti Dalios konditerijos tortais, taip pat pirmoji vieta galės praleisti laiką „Tarzanijoje“, o antrosios ir trečiosios vietos nugalėtojai galės žaisti boulingą ir biliardą pramogų centre „Lūna“. Dėkojame visiems dalyvavusiems, dėkojame rėmėjams!

sgGegužės 22 d. Visi norintys susirinko į pikniką pievoje, vaišinosi „Party pizza“ picomis, žaidė įvairius žaidimus ir tiesiog atsipalaidavo.

Gegužės 22 d. M’SG komanda kvietė visus iškylauti su „Sniego Gniūžte“! Iškyla prasidėjo nuo linksmų užsiėmimų, po kurių vyko orientacinės varžybos. Dalyviai buvo suskirstyti į komandas, kuriose varžėsi dėl šaunių prizų! Įveikę M’SG komandos narių sugalvotas užduotis, dalyviai turėjo galimybę paskanauti „Party Pizza“ picomis bei „Adelytės“ sausainiais. Atgavę jėgas toliau laiko veltui neleidome: žaidėme žaidimus bei smagiai leidome laiką. Taip pat mūsų draugai ir rėmėjai „Coffee hill“ dovanojo mūsų dalyviams skanios kavos! Ačiū mūsų rėmėjams ir dalyviams!

sgMarijampolės „Sniego gniūžtės“ skyrius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *