Close

2015-06-12

Birželio 25-26 d. kviečiame dalyvauti Alytaus miesto misijose!

MISIJOS 2015 rgb_jpeg formatasKas yra miesto misijos?

Jei paklaustume, kur yra Dievas, turbūt sulauktume atsakymų: „Danguje“, „Bažnyčioje“, „Visur“ ir pan. Tačiau krikščionybės centre yra Dievas, kuris tapo žmogumi, kad vaikščiotų tarp žmonių, kad sutiktų juos ten, kur jie gyvena, kad kalbėtų jiems jų miestų ir miestelių aikštėse.

Miesto misijos yra vykusios Paryžiuje, Vienoje, Bratislavoje ir kt. Nuo 2013 m. jos vyksta Kaune. Per koncertus, liudijimus, pokalbius, maldą ir įvairias kitas veiklas žmonės yra kviečiami atrasti Dievo meilės žinios aktualumą jiems šiandien. Miesto misijas galima apibūdinti trimis „M“:

Mąstyk – Mūsų tikėjimas yra logiškas ir protingas, nes krikščionys tiki į Dievą – LOGOS. Tikėjimui būtinos žinios ir supratimas. Pokalbiai ir diskusijos su kunigais, gilinimasis į krikščionybės istoriją ir šiuolaikinį mokymą, Šventojo Rašto tyrinėjimas gali atverti mums visiškai kitą, negu iki šiol turėjome, Dievo ir Bažnyčios paveikslą.

Mylėk – Meilė nėra jausmas, bet valia, pastangos, ryžtas, troškimas ir veiksmai padaryti KITĄ laimingą. Dievas yra pasiruošęs viskam dėl mūsų, o mums duoda vieną nuorodą: Mylėkite vienas kitą, kaip aš jus mylėjau. Jei pradėsime pirmi – pakeisime pasaulį.

Melskis – Malda pirmiausiai yra klausymasis tyloje, o ne kalbėjimas. Tai troškimas išgirsti, ką Dievas nori man pasakyti, ko nori manęs paklausti, į kur nori mane pakviesti. Paskui kalbu ir aš, bet jau visai kitaip. Dievui nereikia mano gražių žodžių, Jam reikia manęs.

Alytaus miesto misijų programa (birželio 25-26 d.)

Partneriai:

Viešinimo ženklas AMS.JPG

 

 

 

Alytaus miesto savivaldybė,

Alytaus rajono savivaldybes herbas

 

 

Alytaus rajono savivaldybė,

ALytaus miesto teatrasSpotasimageslogo

 

 

 

Šv. Brunono Kverfurtiečio parapija,
Šv. Kazimiero parapija,
Marijos Krikščionių pagalbos parapija.

Rėmėjai:

Immaculata fondas,

Iustitia et pax

 

 


Iusticia et pax

Informacijos sklaida:

imgres       Marijos-radijasIdejuDirbtuvesprint.logo

 

2015 m. birželio 28 d. 12 val. iškilmingos Lietuvos jaunimo dienų 2015 Šv. Mišios centrinėje miesto aikštėje. Lauksime Jūsų!

Organizacinė komanda

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *