Close

2016-02-19

Valentino diena kitaip 3×77

Vasario 14 d., sekmadienį, į jau tradiciniu tapusį renginį Valentino diena KITAIP susirinko gausus būrys Lietuvos jaunuolių. Iš Vilkaviškio vyskupijos taip pat atvyko keli šimtai. Atvykę iš Lukšių, Griškabūdžio, Šakių, Plokščių, Kučiūnų, Šventežerio, Krokialaukio, Marijampolės ir kitų miestų, miestelių ir kaimelių su džiaugsmu laukėme renginio.

Renginio metu – gaivios, gracingų balsų melodijos, atliktos aklųjų, pasiekę mūsų ausis – džiugino širdis, o stebint šokančius paralyžiaus sukaustytus žmones – tekėjo ašaros. Dainavo – aklųjų choras „Feniksas“, SoundplayLT, šoko šokio studijos Žingsnis nariai. Kunigas Kęstutis Dvareckas atskleidė ką reiškia paslaptinga koduotė 3×77. 🙂

Renginio metu buvo priminta, kad mylėti galima darbu ir tiesa. Jaunimas pakviesti daryti gerus darbus kūnui ir sielai. Švenčiant šiuos Jubiliejinius Gailestingumo metus atliktas Gailestingumo metų himnas. Sveikinimo žodžius jaunimui tarė apaštališkasis nuncijus Pedro Lopez Quintana, Kauno arkivyskupas  Lionginas Virbalas SJ, taip pat džiugu buvo išvysti ir daugiau Lietuvos ganytojų, o tarp jų ir mūsų vyskupijos – Rimantą Norvilą.

Renginio metu visus su Šv. Valentino diena sveikino Linas Adomaitis, o galiausiai atmosferą įkaitino grupė iš Olandijos – Trinity. Kartu šlovinome Dievą ir džiaugsmingai šokome.

Ačiū organizatoriams! Jau laukiame kito susitikimo. 🙂

O čia galima pamatyti nuotraukų: akimirkos.

Keliavusieji.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *