Close

2017-06-02

Lyderių susitikimas

Gegužės 26–27 dienomis turėjome progos pasidžiaugti nuveiktais jaunųjų lyderių kurso dalyvių darbais: Plutiškėse sukurta Lietuvos jaunimo dienų (toliau LJD) pasiruošimo grupe, Garliavoje suorganizuotu dviračių žygiu jaunimui, pakvietimu į Kudirkos Naumiestį pristatyti LJD… Gera žinoti, kad jaunimas gali imtis iniciatyvos – randa tam drąsos ir laiko – ir prisidėti prie savo bendraamžių ugdymo.

Taigi, nors šį kartą susirinko nedaug, bet turėdami bendrystės vakarą su Dievu ir vienas su kitu – džiūgavome, nes laikas buvo išskirtinai kitoks. Tai buvo liudijimų, gyvenimiškų istorijų, diskusijų laikas. Laikas, kai galėjom ramiai sustoti, atsikvėpti, būti paprastume.

Šiomis dienomis susitaikėme su Dievu Atgailos sakramente ir džiaugėmės galėdami jį priimti Eucharistijoje. Šiomis dienomis patyrinėjome Šakių Šv. Jono Krikštytojo parapiją, kalbėjomės su parapijiečiais apie Jėzų. Galbūt kartais sunku liudyti tikėjimą praeiviui, nes jis to nepriima, tačiau gera sutikti ir sąmoningų krikščionių, kurie sustiprina jaunimo tikėjimą.

Dabar visi laukiame susitikimo Lietuvos jaunimo dienose Vilniuje! Jau greit!

Vilkaviškio vyskupijos jaunimo centras

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *