Close

2017-12-22

Padėkos vakaras

Vilkaviškio vyskupijos jaunimo centras įžengė į dvidešimtuosius savo gyvenimo metus ir nusprendė padaryti tai, ko dar niekada nebuvo daręs… Surengti padėkos vakarą tiems, kurie pas mus savanoriauja, kaip nors prisideda prie mūsų veiklų. 🙂

Tai tikrai buvo „pirmas blynas“, užtat labai skambus.  Dėkojame Marijampolės Meno mokyklos mokiniams ir jų mokytojams, koncertmeisteriams už puikią dovaną mūsų savanoriams.

O savanorių buvo iš kiekvienos mūsų vykdomos veiklos. Pirmiausia, tai – ministrantų stovyklos savanoriai, žmonės visus metus besiruošiantys tai stovyklos savaitei vasarą. Taip pat buvo tie, kurie padeda organizuoti KAIROS rekolekcijas. Dėkojame atvykusiems kunigams, kurie visada pagelbsti kai prireikia ir visuomet padeda spręsti iškilusius klausimus kai susirenka Vilkaviškio vyskupijos jaunimo sielovados taryba. Ačiū tarėme ir mokytojams, kurie padeda suorganizuoti jaunimą vykimui į Lietuvos jaunimo dienas, Pasaulio jaunimo dienas ar vyskupijos jaunimo dienas.

Dėkojame ir neatvykusiems savanoriams už tai, kad jūs esat, už tai, kad jums negaila pridėti rankos, skirti laiko ir širdies, kad pasaulis būtų gražesnis, kad jūs apsisprendėte skelbti Kristų jaunimui.

VVJC komanda

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *