Close

2018-01-29

Kviečia chorų šventė „Pakilk ir šviesk, Dievo Bažnyčia!“

Vasario 3 d. Garliavoje skambės džiaugsmingos krikščioniškosios giesmės – vyks aštuntoji Vilkaviškio vyskupijos vaikų ir jaunimo bažnytinių chorų šventė „Pakilk ir šviesk, Dievo Bažnyčia!“. Renginį organizuoja Vilkaviškio vyskupijos jaunimo centras, Garliavos Švč. Trejybės parapija ir Garliavos Adomo Mitkaus pagrindinė mokykla.

Pagrindinis šios šventės tikslas ir uždaviniai – tarpusavio patirties dalinimasis ir bendradarbiavimas, bažnytinio giedojimo tradicijų išsaugojimas ir perdavimas, ugdant bei lavinant giedojimo įgūdžius.

Į renginį atvyks chorai iš Vilkaviškio vyskupijos, kurie sudarys apie devyniasdešimties vaikų ir jaunimo jungtinį chorą. Tai tik maža dalis nuolat repetuojančių ir savo parapijų bažnyčiose giedančių chorų, kurie išmokę jungtiniam chorui skirtas giesmes su vadovais atvyks į Garliavą.

Šventės metu vaikų ir jaunimo chorai ne tik dovanoja džiugias akimirkas, šlovindami Dievą, bet ir suteikia didelį impulsą, paskatinimą savo bendraamžiams, kad giedojimas bažnytiniame chore yra didelė vertybė. Tai didelis jauno žmogaus noras pasakyti šiuolaikinei visuomenei – nebijokite būti tuo, kuo esate, nebijokite kalbėti apie tai, kad esate tikintys ir pasitikintys Dievu!

Šventės organizatoriai ir atlikėjai maloniai kviečia visus ateiti pasiklausyti šventinio vaikų ir jaunimo bažnytinių chorų koncerto.

 

PROGRAMA

Šeštadienis (Vasario 3 d.)

Garliavos Švč. Trejybės bažnyčioje

(Bažnyčios g. 3b)

18.00 val. – Šv. Mišios

18.45 val. – Jungtinio choro koncertas

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *