Close

2019-12-03

Kviečiame į KAIROS rekolekcijas

Vieno žmogaus pasidalinimas: „Apie Kairos rekolekcijas girdėjau jau labai seniai. <…> teko girdėti dar <…> kad paaugliai grįžta iš jų tokie visi perkeisti, atsimainę, atgimę, atsivertę, kaip po jokių kitų rekolekcijų. Tiek ir buvau girdėjęs. Ir kai tik pasitaikė proga, iškart išvariau. <…> Žodžiu buvo taip: atvažiuojam ir … Deja, deja. Kad ir kaip degu noru papasakoti, kad ir kaip niežti liežuvis, o širdis dega, bet, deja, nepasakosiu. Čia Kairos rekolekcijų viena iš esmių. Siurprizai. Atvažiuoji ir nežinai kas bus. Ir tada prasideda siurprizai, kurie … Ui, negaliu, negaliu ir dar kartą negaliu pasakoti. Juk kaip filme, jei žinai kaip baigsis, tai prarandamas visas malonumas. O čia toks gurmaniškas. <…> Apskritai, kas yra Kairos? Kairos yra Dievo laikas. Chronus yra mūsų laikas. Dievas yra transendentinis, t.y. už mūsų Chronus laiko ribų, dar tiksliau jis ir sukūrė mūsų laiką Chronus. Jei žiūrėti x-y plokštumoje, tai Chronus būtų pagal x ašį, o Kairos yra statmenas mūsų laikui, t.y. pagal y ašį. Taigi Kairos rekolekcijos yra laikas skirtas Dievui, su Dievu. <…> Žodžiu, labai labai labai rekomenduoju. Dar kitaip pasakysiu. Jei kas perskaitėte šį mano įrašą, tai dabar privalote vyktį į Kairos rekolekcijas. Privalote. :)“  (ATF)

Kada? Kovo 26-29 d. 

Kviečiame visus nuo 16 iki 29 metų registruotis ir dalyvauti.  
Moksleiviams, kurie penktadienį praleis pamokas parašysime pateisinimą. 

Kur? Marijampolėje.

Kiek kainuos? Prašome prie renginio prisidėti 20 € (galintys ir norintys gali prisidėti daugiau, nes pilna rekolekcijų kaina 70 €. Į kainą įskaičiuota: apgyvendinimas, maitinimas, dalomoji medžiaga ir priemonės).

Registracija: https://forms.gle/WizuJnokEWN1ry6J9

Registracija vyksta iki kovo 2 d.

Pilna informacija bus pateikiama užsiregistravus arba galite pasiteirauti el. paštu: jaunimo.vvjc@gmail.com arba tel. nr. 8 671 887 63.

VVJC komanda

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *