Close

2020-02-07

Startavo protmūšis „Nulipk nuo sofos!“

Antrus metus iš eilės Vilkaviškio vyskupijos jaunimo centras kviečia jaunimą popiežiaus Pranciškaus žodžiais: „Nulipk nuo sofos!“ į protmūšį skirtą Bažnyčios aktualijoms, vyskupijos istorijai ir asmenybėms pažinti.

Dalyvavo aštuonios komandos atvykę iš: Kauno rajono Akademijos Ugnės Karvelis gimnazijos (mok. Renata Markevičienė ir mok. Gintautė Konstantinavičienė), Garliavos Adomo Mitkaus pagrindinės mokyklos (mok. Ramutė Bekerytė–Pociūnienė), Garliavos Juozo Lukšos gimnazija (mok. Daiva Bruzgienė), Ežerėlio pagrindinės mokyklos (mok. Birutė Germanavičienė), Garlaivos Jonučių progimnazija (mok. Aldona Šidagienė).

Po trumpų komandų prisistatymų, mokytojoms išėjus pabendrauti prie kavos puodelio, užvirė nuožmi kova. Protmūšio metu kelis kartus komandos keitėsi vietomis. Vis tik viena komanda net 19 kartų iš eilės sugebėjo teisingai atsakyti į pateiktus klausimus ir užėmusi lyderių poziciją – jos nebeapleido.

Štai kaip išsidėstė komandos pagal surinktų taškų skaičių:

„Mums pakeliui, Jėzau“ – VIII vieta;

„Boskietės“ – VII vieta;

„Moliniai indai“ – VI vieta;

„Amfora“ – V vieta;

„Lukšiukai“ – IV vieta;

„Adomas ir Ievos“ – III vieta (mok. R. Markevičienė);

„KeTURI“ – II vieta (mok. B. Germanavičienė);

„Bičiuliai“ – I vieta (mok. A. Šidagienė).

Visi dalyvavusieji buvo apdovanoti prizais su jaunimo centro atributika, o pirmos trys vietos apdovanotos atminimo medaliais. Sveikiname nugalėtojus! Pirmą vietą užėmusieji „Bičiuliai“ susitiks su kitų dekanatų laimėtojais protmūšio finale Marijampolėje balandžio 23 d.

Daugiau fotografijų.

Protmūšį remia:

 

 

 

 

VVJC informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *