Close

2021-03-09

Klausk kun. Vytauto!

Prasidėjus antrajam karantinui Jaunimo centras iškėlėme klausimą, kokias veiklas pasiūlyti mūsų auditorijai. Vienas iš pasiūlymų – nuo advento pradėti Zoom susitikimus pavadintus „Klausk kun. Vytauto!“. Pirmieji susitikimai apžvelgė sakramentus, vėliau pereita prie kitų temų.

Įprastai temas komentuoja ir į dalyvių klausimus atsako kun. Vytautas Mazirskas  nepatogius klausimus komentuojantis ne tik svetainėje www.klauskkunigo.lt, bet ir tiesioginiame Marijos radijo eteryje. Taip pat svečiuose yra dalyvavęs ir vyskupas Rimantas Norvila. Jis kalbėjo apie Gavėnios prasmę.

Šie susitikimai susilaukė nemažo susidomėjimo tiek iš jaunimo besiruošiančio sakramentams, tiek iš suaugusiųjų; tiek iš Vilkaviškio vyskupijos, tiek iš visos Lietuvos. Kai kada jau nebežinojome ar talpinsime visus norinčius dalyvauti, todėl nusprendėme daryti susitikimų įrašus, kad visi norintieji galėtų paklausyti mokymų jiems patogiu laiku. Paruošti įrašai patalpinami Vilkaviškio vyskupijos Jaunimo centro youtube.com kanale:

Šv. Mišios I dalis: https://youtu.be/nWiGdSARGU0
Šv. Mišios II dalis: https://youtu.be/Qv4j-WHGqUU
Išpažinties sakramentas: https://youtu.be/Q9DiRAp_Urs
10 Dievo įsakymų. I dalis: https://youtu.be/2l58eTAbxAY
10 Dievo įsakymų. II dalis: https://youtu.be/3zBGWROMx3I
Gavėnia: https://youtu.be/bnwgi3Qmyc4
Malda (įrašas ruošiamas).

Galite užsiprenumeruoti kanalą ir visada sužinoti naujienas pirmi!

Vilkaviškio vyskupijos Jaunimo centro Facebook paskyroje paskelbiama apie planuojamą susitikimo temą. Šį penktadienį bus kalbama apie ydas ir dorybes. Plačiau apie renginį ir registracijos forma čia: https://www.facebook.com/events/277981187024832/

Iki pasimatymo penktadienį, 19:00 val.!

Jūsų VVJC

One Comment on “Klausk kun. Vytauto!

Vidas
2022-07-08 at 09:42

Garbė Jėzui Kristui. Klauskkunigo.lt šiuo laiku man atsidaryti nepavyko, todėl klausiu čia. Noriu žinoti, ar galėčiau nusipirkti Katalikų Bažnyčios kronikos visus ar bent kelis tomus? Jei taip, tai kur kreiptis?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *