Close

2010-11-21

ĮVYKO SG TĘSTINIS

Lapkričio 13-osios dienos popietę SG komanda pakvietė buvusios stovyklos dalyvius į tradicinį renginį –‚,tęstinį‘‘. Tai puikus laikas tiems, kurie pasiilgo stovyklos šurmulio, nenori nuobodžiauti namuose ar svajoja papildyti šios organizacijos narių gretas.

Sulaukėme tikrai nemažai svečių ir nieko nelaukę ,,apšilome“ prisiminę stovyklos žaidimus, išsiskirstėme į grupeles, kuriose visi bandėme nupiešti įvairius jaunuolius, priskirtus tam tikriem stereotipams (narkomaną, šopoholiką..)  ir gautą rezultatą kiekviena grupelė pristatė  bendrame užsiėmime. Prisijuokę visi gavome dar didesnę juoko dozę žiūrėdami stovyklos nuotraukas, bei trumpą filmuką, kurį greitu laiku internete galės pamatyti visi norintys. Tuo mes ir baigėme savo programą, išdalinome užpildyti anketas visiems norintiesiems įstoti (jų skaičius siekė apie 10), tačiau namo niekas neskubėjo-visi prisiminėme stovyklos šokius. Ir mes, nebūtume mes, jeigu jų nepakartotume.  Po jų visi kupini gerų emocijų nenorėjo eiti namo, todėl kiekvienas rado ką nuveikti-toliau šokti, bendrauti, gerti arbatą, fotografuotis su draugais ar pildyti SG dienoraštį.

Taip smagiai praleidome šį šeštadienį, kuris, tikimės, buvo geras visiems, kurie mūsų nepamiršo. Iki kitų kartų, SG komanda.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *