Close

2014-05-14

Kvietimas į Vilkaviškio vyskupijos ministrantų, giedotojų ir adoruotojų stovyklą ŽODIS 2014

Jau tryliktą kartą Vilkaviškio vyskupijos Jaunimo centras kviečia Vilkaviškio vyskupijos parapijų ministrantus, giedotojus ir adoruotojas į Nemunaitį, kur visą savaitę su jaunatviškų vadovų komanda dalysimės tikėjimo liudijimu, kartu švęsime Eucharistiją, jaukiai ir smagiai praleisime laiką nuostabiame pušyne gamtos apsuptyje.

Šiais metais ypatingą dėmesį skirsime ir gilinsimės į Dievo žodį – Šventąjį Raštą, tad šių metų stovyklos pavadinimas yra ŽODIS 2014. Šventasis Raštas, kuris yra Tėvo laiškas savo vaikams, tai kvietimas jau dabar dalyvauti savo ir visos Bažnyčios ateities kūrime. Šventasis  Raštas – tai toji knyga, kuri, iš naujo skaitoma, veda į vis gilesnį Dievo užmojo ir veiklos supratimą asmeniniame gyvenime ir žmonijos istorijoje.

Į nuotykius susipažįstant su Šventuoju Raštu leisimės kartu su nuostabia jaunų vadovų komanda. Su jų pagalba ištyrinėsime įkvepiančius, slaptingus, o kartais ir šiurpuliukus keliančius Šventojo Rašto tekstus, jų autorius; gilinsimės į raštų esmę ir tai, ką jie reiškia  kiekvienam iš mūsų asmeniškai.

Laukiame Tavęs Nemunaičio stovyklavietėje jau liepos 15 d.

ZODIS_anketa_sutikimas (1)

ZODIS_informacija_stovyklautojui.2014-05-08

Stovyklos organizacinė komanda

2 Comments on “Kvietimas į Vilkaviškio vyskupijos ministrantų, giedotojų ir adoruotojų stovyklą ŽODIS 2014

Aistė
2014-05-19 at 21:25

Laba diena, norėčiau užsiregistruoti į stovyklą, bet nepavyksta užpildyti anketos (atidaro, bet neleidžia įrašyti) ką tokiu atveju daryti??? :))

Lina
2014-05-20 at 08:45

Anketą Jūs turite atsispausdinti, užpildyti ją, po to atsiųsti mums ją paprastu paštu arba atvežti į VVJC. Arba Galima ją po to nuskenuoti ir atsiųsti el. paštu, o originalą atsivežti į stovyklą.
Jei kiltų klausimų visada galite skambinti ar rašyti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *