Close

2015-05-08

Lazdijuose ir Marijampolėje lankėsi International Snowball Inc. atstovas iš Jungtinių Amerikos Valstijų – Jack Irwin

Gegužės 5 d., antradienį, su Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazijos devintokais bei jų mokytojais susitiko Lietuvos krikščioniškojo jaunimo blaivybės sąjungos „Žingsnis“ pirmininkas Laurynas Ginkus ir International Snowball Inc. atstovas iš Jungtinių Amerikos Valstijų – Jack Irwin. Susitikimo metu Laurynas ir Jack pristatė LKJBS „Žingsnis“ veiklas ir „Sniego gniūžtės“ programą. Moksleiviai buvo susidomėję, išreiškė norą sudalyvauti „Sniego gniūžtės“ stovyklose ir tikimės, kad ateityje Lazdijuose įsikurs dar viena „Sniego gniūžtė“. Dėkojame už iniciatyvumą ir idėją pakvieti į Jack ir Lauryną – Lazdijų šv. Onos parapijos klebonui kun. Nerijui Žvirbliui.

2015-05-08-jack-lazdijuose

Laurynas ir Jack taip pat aplankė Marijampolės „Sniego gniūžtės“ skyrių. Aptarė, kas nuveikta per praeitus metus, su kokiomis problemomis susiduriama ir kaip jas galima spręsti. Jack pasidžiaugė aktyviu skyriumi ir net dvejais „Sniego gniūžtei“ įteiktais Marijampolės „Apskritojo 2015-05-08-jack-marijampolejestalo“ 2014 m. apdovanojimais „Metų jaunimo renginys / projektas“ ir „Metų jaunimo organizacija“. 

Suvalgę po gabalėlį „Sniego gniūžtės“ paruošto torto, išgėrę karštos arbatos išlydėjome Jack ir Lauryną tolimesnėn kelionėn, nes dar ne vieną „Sniego gniūžtės“ skyrių turės aplankyti.

 

Rūta Jurkšaitė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *