Close

2017-03-10

LJD’17 pristatymai mokyklose tęsiasi

 

                      Taip gera pasidaro ir net daina suskamba širdyje, kai susitinki su šimtais jaunystės keliu žengiančių asmenybių. Taip jaunimo centras vis keliauja per mokyklas, parapijas ir pas visus, kurie jį pakviečia apsilankyti.

                      Taigi, lankėme Prienų Ąžuolo progimnazijos moksleivius, Garliavos: Jonučių gimnazijos, Adomo Mitkaus pagrindinės mokyklos, Juozo Lukšos–Daumanto gimnazijos, Tabariškių  Kristaus Karaliaus parapijos bei Plutiškių gimnazijos jaunuolius. Kartu su jais žaidėme, žiūrėjome trumpus filmukus, pasakojome jiems apie tai, su kuo valgomos tos Lietuvos jaunimo dienos ir kodėl verta jose dalyvauti. Dėkojame mus pakvietusiems: tikybos mokytojoms Jacintai Goberienei ir Renatai Markevičienei, Garliavos Švč. Trejybės parapijos klebonui kun. Gintarui Urbštui ir jaunosioms lyderėms Emilijai Marčiulynaitei ir Vaivai Muliauskaitei.

                      Vilkaviškio vyskupijos Pastoraciniame centre buvo eksponuojama Garbingąjį Dievo tarną ark. Teofilių Matulionį pristatanti paroda.

Visus norinčius pasikviesti į mokyklą ar parapiją pristatyti LJD kviečiame rašyti mums el. paštu jaunimo.vvjc@gmail.com arba skambinti tel. nr. 8 671 88 763.

Daugiau apie LJD 2017 galite sužinoti paspaudę ant nuorodų: http://jaunimodienos.lt/ ir https://vvjc.lt/?page_id=3585.

VVJC komanda

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *