Close

2020-06-23

Nuotraukų konkurso „Šabas“ apdovanojimai

Birželio 23 d. Vilkaviškio vyskupijos jaunimo centras pakvietė visus nuotraukų konkurso „Šabas“ dalyvius į apdovanojimus.

Įžanginį žodį tarė Jaunimo centro vadovas – kun. Vytautas Mazirskas; apie tai kaip kilo idėja surengti konkursą mintimis dalinosi Aurimas, o Rūta papasakojo iš ko buvo sudaryta komisija ir kiek jaunuolių atsiliepė į kvietimą. Labai džiaugiamės, kad Jo Ekscelencija vyskupas Rimantas Norvila rado laiko pabūti kartu su nugalėtojais, pasidalinti savo patirtimi fotografijos srityje ir taip pat įsteigė paskatinamuosius prizus. Su mumis kartu buvo ir profesionalus fotografas – Vidas Venslovaitis – vienas iš vertinimo komisijos narių.

Kadangi studentų kategorijoje neskyrėme I ir II prizinės vietos, nusprendėme įsteigti papildomus prizus – žaismingos fotoobjektyvo stilistikos termopuodelius ir skirti juos tiems, kurie buvo pastebėti vertinimo komisijos narių, tačiau nelaimėjo jokios prizinės vietos.  

Vyskupo prizai atiteko Simonui Bancevičiui ir Aistei Vasiljevaitei.

Prizinių vietų laimėtojai trumpai ir džiaugsmingai pakomentavo kaip kokiomis sąlygomis buvo nufotografuotos jų nuotraukos.

Apdovanojimai išsidėstė taip:

Studentų kategorijoje:

Dvi III vietos – Aušra Čebatoriūtė ir Ieva Kučiauskaitė

Moksleivių kategorijoje:

I vieta – Domantas Aleksynas

II vieta – Rūta Inkrataitė

Dėkojame visiems dalyvavusiems!

Daugiau nuotraukų čia.

VVJC komanda

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *