Close

2020-11-26

Kviečiame dalyvauti fotografijos konkurse!

Įamžinti mielas ir prasmingas akimirkas… Pagauti netikėtus kadrus… Džiaugtis fotografijos dovanojama galimybe išsaugoti istorinę akimirką ateičiai… Buvo laikas, kai tai buvo retenybė. Tai brangiai kainavo. Ne kiekvienas mokėjo naudotis fotoaparatu… Dabar – tai gali kiekvienas! Net jeigu turi tik išmanųjį telefoną.

Vis labiau artėjant žiemai skelbiame jau antrąjį šiais metais fotografijų konkursą. Tai galimybė pasižvalgyti aplinkui ir pastebėti kaip aš pats ir kiti išgyvena adventą ir Kalėdas, kur yra džiaugsmo šaltinis, kaip jo ieškoma ir ką daroma atradus. Tai taip pat puiki proga tobulinti savo įgūdžius ar atrasti naujus talentus!

Konkurso tema –  „Adventas / Kalėdos“. Advento metu esame kviečiami džiaugtis. Kartu su šventuoju apaštalu Pauliumi raginame: „Visuomet džiaukitės Viešpatyje! Ir vėl kartoju: džiaukitės!“ (Fil 4, 4). Filipų krikščionims Paulius duoda puikų patarimą: džiaugtis. Ir pateikia esminę šio gilaus džiaugsmo priežastį: Viešpats yra arti!

Laukiame šv. Kalėdų ir Dievas nori, kad būtume džiugūs kaip piemenys, kaip išminčiai, kaip Juozapas ir Marija. Tai ir advento ir kiekvienos dienos džiaugsmas, nes ruošiamės paminėti Jėzaus gimtadienį, tačiau kartu esame kviečiami ir po šv. Kalėdų  viltingai ir džiugiai laukti Jo šlovingo sugrįžimo ir amžinos karalystės įkūrimo. Tai yra mūsų gyvenamo laiko adventas ir Kalėdos. O kaip tu išgyveni šį laiką?

Konkursui fotografijos pateikiamos: nuo 2020 lapkričio 29 d. iki 2021 sausio 22 d. 23 val. 59 min.

Konkurso nuostatai: VVJC_foto_konkurso_nuostatai_2020_adventas

Kokie prizai laukia? 

I vieta: laimėjusios fotografijos foto drobė, mobilusis telefonas Apple iPhone SE 2020, diplomas;

II vieta: laimėjusios fotografijos foto drobė, atminties laikmena 4 TB, diplomas;

III vieta: laimėjusios fotografijos foto drobė, telefono objektyvų rinkinys, diplomas;

Dalyviai neužėmę prizinių vietų gaus padėkos raštus.

Komisija pasilieka teisę skirti papildomus apdovanojimus.

Iliustracija: Nuotraukų konkurso „Šabas“ I vietos mokinių kategorijoje nugalėtojo Domanto Aleksyno fotografija „Tėvo meilė“.

VVJC

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *