Close

2021-07-23

Įvyko kūrybinė stovykla „Ieškokite, ir rasite“ (Lk 11, 9)

Net tris menų šakas išbandėme kūrybinėje stovykloje „Ieškokite, ir rasite“ (Lk 11, 9). Savo sričių profesionalai: Gabrielė, Gita ir Mindaugas atidavė visą save, kad atskleistų teatro, šokio ir dailės paslaptis. Stovyklos metu supratome, kokie talentingi jaunuoliai mus supa. Jie ir groja įvairiais instrumentais (pianinas, fleita, kanklės, gitaros…), ir piešia, ir fotografuoja, dainuoja, šoka… Ir linksmintis moka!

Kartu džiaugėmės galimybe pailsėti, išsimiegoti, kasdien maudytis Metelio bei Dusios ežeruose, pasivaikščioti, daugiau sužinoti apie Metelių regioninio parko ypatybes, stebėti gamtą iš apžvalgos bokšto, kartu žaisti stalo žaidimus, groti gitaromis ir dainuoti. Tiesiog būti drauge, žiūrėti filmą, žaisti protmūšį, nors šis pasirodė sunkiai įkandamas, nes ne kahoot‘as, o gerokai rimtesnis…

Kaip teigė patys jaunuoliai – labiausiai juos sužavėjo dailės užsiėmimams skirta diena, kuomet ramiai, niekur neskubėdami jie visą dieną tapė pasirinktos tematikos siužetus. Ramiai klausėsi muzikos, diskutavo, padėjo vieni kitiems.

Stovyklos aptarimo metu supratome, kad kitais metais stovyklą reikės kartoti, tad sakome iki kitų metų ir naudokitės savo turimais talentais!

Nuotraukos: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=jaunimo.vvjc&set=a.2845342295708898

 

VVJC informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *