Close

2022-03-14

Įvyko jaunimo susitikimas „Išrinktieji“

„Ne jūs mane išsirinkote, bet aš jus išsirinkau ir paskyriau“ Jn 15, 16a

Kovo 11-12 d., Marijampolėje šurmuliavo jaunimėlis iš įvairių vyskupijos vietų. Kas susipažino, o kas iš naujo prisiminė primirštus vardus ir visi drauge ėjome melstis už Tėvynę, dėkoti Dievui už Lietuvos nepriklausomybę, prašyti taikos pasauliui.

Vėliau LEGO kaladėlių pagalba pristatėme vieni kitiems savo hobius, žaidėme kahoot protmūšį apie judėjų tradicijas, pasaulio suvokimą, kalbos terminus ir t.t. Taip padėjome pagrindą programos daliai, kurios metu žiūrėjome serialą „The Chosen“ (aut. Dallas Jenkins). Po kiekvienos dalies turėjome aptarimą, kalbėjomės esminiais klausimais liečiančiais mūsų gyvenimus.

Programoje Kryžiaus kelias įstrigęs jaunimui, kaip išskirtinis, kitoks, nepatirtas… Taip pat laikas, savo sąžinės peržvalgai bei Sutaikinimo pamaldos.

O tarp visų šių veiksmų – angelavimas: gerų darbų darymas, palaikymo žodžiai, dovanėlės, staigmenos, malda, muzika, pokalbiai… Kaip gera turėti slaptą globėją!

Gavėnion įžengta prasmingai: apmąstyta nemažai Kristaus ir savo gyvenimo epizodų, sukurti nauji ir atnaujinti seni bendrystės ryšiai, visapusiškai paaugta.

Kitą susitikimą pasisiūlė organizuoti šio susitikimo dalyviai, tad sekite naujienas!

Kelios foto iš susitikimo:

Jūsų VVJC

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *