Close

2013-03-18

PASAULIO JAUNIMO DIENOS KITAIP ARG – RIO – ARG 2013

„EIKITE IR PADARYKITE MANO MOKINIAIS VISŲ TAUTŲ ŽMONES“      

                                                                      (Mt 28,19)

    KVIEČIAME VYKTI JAUNIMĄ NUO 16 IKI 30 M.                      

PASAULIO JAUNIMO DIENAS 2013 RIO DE ŽANEIRE, BRAZILIJOJE.

Išvykimas 2013 m. Liepos 6 d. skrydis Vilnius – Buenos Aires, nakvynė Įsikūnijusio Dievo Žodžio kongregacijos tretininkų ordino narių šeimose ar rekolekcijų namuose

Parvykimas 2013 m. Rugpjūčio 2 d.  skrydis iš Buenos Aires

Kelionės organizatorius ir įkvėpėjas – argentinietis t. Domingo iš Pumpėnų, Įsikūnijusio Dievo Žodžio kongregacijos Lietuvoje vyresnysis. Dalyvauja jaunimo grupės iš Pumpėnų, Vilniaus jaunimo centro, Vilkaviškio jaunimo centro ir jų kunigas, jėzuitų provincijolas. Grupė – ne daugiau nei 21 asmuo. Kelionė Pietų Amerikoje vyks išnuomotais mikroautobusiukais, kuriuos vairuos patys piligrimai. Kelionės ypatumas – įgyti savanoriavimo patirties  2 dienas dirbant su neįgaliais vaikais ir aplankyti svarbų regioną, jėzuitų redukcijas (misiones), iš kur prasidėjo žemyno evangelizacija, kurios buvo ypatingi tikėjimo, kultūros ir ekonomikos židiniai.

Kelionės kaina – 7000 lt, (skrydis, PJD dalyvio įnašas, kelionės išlaidos Argentinoje – kuras, maistas, mikroautobusiukų nuoma).

Pinigus pervesti į Vilkaviškio vyskupijos jaunimo centro sąskaitą, prieš tai susisiekus su referentu Aurimu Galianovu tel. nr. +37062162233.

Smulkiau JAUNIMO DIENOS KITAIP ARG

 Registracija ir smulkesnė informacija

Vilkaviškio vyskupijos jaunimo centre

J. Bendoriaus g. 3, Marijampolė

Tel. 8 343 92891

El. paštas  jaunimo.c@vk.lcn.lt

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *