Close

2014-11-28

Igliauka: „Naktis mokykloje“

Lapkričio 21-ąją, sutemus ir pamažu iš dangaus besileidžiant snaigėms Vilkaviškio vyskupijos Jaunimo centro komanda išvyko į Igliaukos Anzelmo Matučio gimnaziją. Čia nuo devintos vakaro šurmuliavo gausus būrys mokinių pasiryžusių nemiegoti visą naktį!

Pirmiausia susirinkusį jaunimą pasveikino mokyklos direktorė Janina Aleksienė ir renginį organizavusios mokytojos. Pirmasis žodį tarti pakviestas Igliaukos Šv. Kazimiero parapijos klebonas – kun. Remigijus Maceina. Pasveikinęs visus susirinkusius, papasakojo apie bendruomenės svarbą žmogaus gyvenime ir remdamasis statistika ir faktais – apie šiandienę šeimų padėtį.

Ir tada į sceną išėjo… Tiesą sakant mes: sesuo Evelina, Laura ir Rūta. Ir… Prasidėjo… Visi buvo pakviesti susipažinti su keistuoju vaikinu Albinu… Susipažinę pasidalino į dvi grupes ir, kol vieni žaidė įvairiausius žaidimus – paprastus ir sudėtingus, linksmus ir gąsdinančius, – kiti mąstė apie idealius brolius, seses bei mamą ir tėtį. Vėliau grupės keitėsi vietomis.

Gražiai pabendravę su organizatoriais bei paraginę ruoštis artėjančioms Lietuvos jaunimo dienoms Alytuje, palikome mokinius žaidžiančius tinklinį, šokančius ir užsiimančius kitomis veiklomis, kurių buvo apstu iki 8-tos ryto. 🙂

VVJC komanda

Akimirkos:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.746435495448653.1073741850.384077151684491&type=1

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *