Close

2021-04-27

Pabaigėme susitikimų ciklą „Pašauki mane, vai pašauki…“

Vilkaviškio vyskupijos Jaunimo centras nuo vasario 1 d. iki balandžio 26 d. organizavo dvylikos susitikimų ciklą „Pašauki mane, vai pašauki…“. Kiekvieną pirmadienį jaunimą kviesdavo susitikti su iš  Vilkaviškio vyskupijos kilusiais jaunuoliais ir  iš arčiau pažvelgti į jų pasirinktas studijas, darbą ir / ar pašaukimą.

Susitikimų metu VVJC kalbino įvairų Lietuvos universitetų studentus ar baigusius studijas jaunuolius jau dirbančius pagal išsilavinimą. Zoom skambučio pagalba buvo susisiekta ir su Kembridžo universitete studijuojančiu Modestu.

Kalbinome pedagogikos, menotyros, biochemijos, muzikos atlikimo, architektūros, teisės, vaidybos, katalikų teologijos, inžinerijos, politikos studijų atstovus. Kalbėjomės apie tai, ką būtina žinoti stojant į konkrečias studijas. Taip pat palietėme pašaukimo į kunigystę ir šeimą klausimus.

Džiaugiamės besiregistruojančių dalyvių klausimų gausa ir įvairiapusiškumu, diskusiniais klausimais. Ačiū tariame sutikusiems pasidalinti patirtimi ir įžvalgomis: Vidmantui Landai, Modestui Matusevičiui, Viktorijai Kalinauskaitei, Gabrielei Penčylaitei, Andriui Klimui, Gabrieliui Zaveckui, Paulinai Stravinskaitei, Silvijai Butkutei, Andriui Kotkiui, kun. Tautvydui Kapcevičiui, Otilijai ir Simonui Rugiams bei Gustei Žukauskaitei.

VVJC informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *