Close

2010-11-11

Apie SG stovyklą Rygiškių Jono gimnazijoje

Spalio 22-24 dienomis Rygiškių Jono gimnazijoje siautė ~ 100 paauglių susirinkusių puikiai praleisti laiko ,,Sniego gniūžtės“ stovykloje. Pirmąjį vakarą visi leido kaip galėdami linksmiau-nuo juokingų apkabinimų, AEMI(S)‘o, susipažinimo mažose grupelėse, seminaro apie kūno kalbą iki vakarinės. Joje dalyviai prisistatinėjo, stebėdami ir SG komandos jiems paruoštus pasirodymus-,,Kitas“, karštąjį SG „bičų“ šokį, „cereptus“ ir klausimėlį. Pirmąją dieną užbaigė diskoteka, po kurios visi griuvo į miegmaišius, nekantriai laukdami kitos dienos.

Pirmąją šeštadienio dienos pusę mes praleidome aktyviai: mankšta, bendri seminarai, kurių dėka kiekvienas dalyvis galėjo geriau pažinti save, mini olimpiada. Išklausėme pasakojimą apie sektas ir pamažu ruošėmės susikaupimo vakarui-seminarui(fluxus, arbatos gėrimas, o ypač masažai!).Visus puikiai atpalaidavo Šv. Mišios, kuriose pasisėmėme ramybės, kurios gal būt sukėlė daug apmąstymų. Savo mintimis bei išgyvenimais visi dalinomės grupelėse, vėliau sukritę ant minkštų čiužinių stebėjome susikaupimo vakaro programą, po kurios visi norintieji žiūrėjo seną gerą ,,Edvardą žirkliarankį“. Naktis kiekvienam buvo skirtinga. Vieni miegojo, kiti rašė laiškučius, skyrė laiko naujiems ir seniems draugams. Beje, laiškučių kiekis šioje stovykloje buvo tikrai nemažus. Dažnas vokas buvo rastas ant žemės, neatlaikęs savo naštos.

Sekmadienį merginas sveikino vaikinai, kvietę jas šokiui ir dar džiuginę savo pasirodymu. Paskutinė grupelė, paskutiniai palinkėjimai, paskutinis „BU“, evolution‘as, dainos, atsisveikinimai, šilčiausi apkabinimai ir didelis „MUA“. Štai kaip mes užbaigėme savąją šventę.

Iki kito karto, brangieji!

Ačiū už puikų laiką, su meile, „Sniego gniūžtės“ komanda.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *