Close

2017-01-06

Apie vvjc.lt puslapio pokyčius

Nors už lango spaudžia šaltukas, bet Vilkaviškio vyskupijos jaunimo centre nenustoja virti darbai. Pamąstę ir pasitarę, pabandėme atnaujinti puslapio išvaizdą, o turinį padaryti kiek įmanoma naudingesnį jums, mieli jaunimo vadovai, lyderiai ir jaunuoliai.

Dabar vienu paspaudimu galite sužinoti kokias veiklas planuojame 2017-aisiais, nes informaciją rasite grafoje Kalendorius.

Kai norėsite susisiekti, nedvejodami spauskite ant žodžio Kontaktai.

Jei norite pasižvalgyti po jaunimo centre dirbančių ir kitas tarnystes atliekančių asmenų veidus drąsiai atverkite skyrelį Apie VVJC.

Kaip žinia, artėja Lietuvos jaunimo dienos (LJD) „Tiesa padarys jus laisvus“ (Jn 8, 31-42), visa informacija apie šias ir jau vykusias LJD skyrelyje Jaunimo dienos.

Labai dažnai organizuojant įvairius renginius prisireikia idėjų ir patarimų kaip geriau, įdomiau ir prasmingiau praleisti laiką. Šiuo atveju rekomenduojame patyrinėti skyrelį Metodinė medžiaga ir ne tik.

Na, ir aišku, kviečiame paremti Vilkaviškio vyskupijos jaunimo centrą auka. Visa informacija apie galimus paramos būdus paspaudus ant žodžių Paremk mus!.

Jaunimo centro komanda labai trokšta tobulėti ir todėl bet kokie Jūsų pastebėjimai, pasiūlymai yra be galo laukiami. Esi laukiamas ir Tu pats. Užsuk! Mes įsikūrę Marijampolėje, adresu J. Bendoriaus g. 3 (prie „baltos bažnyčios“), išgersime arbatos, pasikalbėsime. 🙂 Laukiame!

VVJC komanda

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *